Heategevuslik Jõululaat

19.detsembri õhtul toimus meie koolis uba ammu traditsiooniks saanud väga helde üritus- heategevuslik Jõululaat, Laat toimub meil iga-aastaselt. Peamine eesmärk on raha kogumine, mis läheb heategevusele. Kaasatud olid kõik-õpilased, koolitöötaad, administratsioon.
Kooli fuajees ootas kõiki vanemaid administratsiooni  laud, kus sai kiluvõileibu maista ja siinsamas küpsetatud vahvleid süüa. rahasumma, mis tuli sellelt laualt oli 176eurot ja 20 senti.
Sellel õppeaastal õpilasesinduse liikmed -eva ja Emilia Paulman, Aljona Tšikova, Artjom Raiski, Ruslana Samoilova aitasid laata korraldada.
 
Tüdrukud müüsid kaupa, mida algklasside õpilased tõid. Algkool teenis 251 eur. Kõige suurem klassis kogutud summa oli 138 eur 21 senti. raha said 9.b klassi õpilased, kelle laud jäi paljudele meelde,sest oli omapäraselt kaunistatud ja paistis silma omapäraste kaupade poolest, mida õpilased oma kätega tegid.
Laadal kogutud üldsumma oli 1176 eurot ja 79 senti. Raha läks heategevusele, nimelt abiks kodututele loomadele.
21.detsembril on raha üle kantud Varjupaikade MTÜ arvele.kodutute loomade varjupaik oli loodud 2007.aasta alguses. Selle varjupaiga tegevuse jooksul leidsid endale kodu  üle 14000 looma ning tulid oma kodudesse peremeeste juurde tagasi u 5600 lemmikuid.
Täname kõiki Jõululaadal osalejaid! Igaühe panus on väärtuslik, teha häid tegusid on kerge ja meeldiv!