Kodanikupäeva üritused meie gümnaasiumis

26.novembril tähistatakse Eesti Vabariigis Kodanikupäeva. Sellel päeval autasustatakse aumärgiga neid kodanikke, kelle panus ühiskondlikku ellu ja kodanikukasvatuse arengusse on märkimisväärne-Kodanikupäev on pühendatud kõigile Eesti Vabariigi kodanikele.
TMRGs tähistati Kodanikupäeva 28.novembril. Üritused toimusid aulas.
2.tunnistoimus viktoriin 3.-4.klasside õpilastele. Igast klassist osales selles 5-liikmeline võistkond. Viktoriini korraldasid Emilia ja Eva Paulman, Aljona Tšikova(7.D klass) Võitis 4.b klassi võistkond.
3.tunni ajal oli ka viktoriin  5.-6.klassidele, kus võitjaks tuli 6.a klassi võistkond. Viktoriini korraldasid samuti Emilia ja Eva Paulman, Aljona Tšikova(7.D klass).
5.tunni ajal oli 7.-9.klasside õpilastele mäng "Mis?Kus?Millal?" Klassi esindajateks oli 1-2 inimest. Mängu korraldasid Jaroslav Guraltšuk ja Anna Denissova, aitasid kaasa Jana Žandarova, Vera Vejsov. Võitis 8.klasside võistkond.
Gümnaasiumi osa õpilastele toimus mäng "Mis?Kus?Millal?" 7.tunni ajal. Mängu korraldasid Aleksandra Boitsova, Dmitri Davõdov, Artjom Raiski. Võitjaks osutus 12.klass.
Osavõtjad olid hästi ettevalmistatud. Kõigil oli hea tuju.