Lugupeetud koolipere!

bud zdorov

Käesoleva nädala algul meie kooli fuajees on paigaldatud termokaamera, mis skaneerib kooli tulevate inimeste kehatemperatuuri. Termokaamerate kasutamine on ette nähtud profilaktilise meetmena viiruse leviku vähendamiseks ning õpilaste ja koolitöötajate tervise kaitsmiseks. Meie toetame printsiipi: "Tuleme kooli tervetena!"

Termokaamera töötleb inimese isikuandmeid ainult siis, kui ta kehatemperatuur on normaalsest kõrgem, mis omakorda tähendab, et inimene on haige ja vajab lisaläbivaatust kooli med.töötaja juures.

Kui seade tööle hakkab, siis inimene peab viivitamatut pöörduma med.töötaja poole , kellel on õigus töödelda isikuandmeid , mis on seotud terviseseisundi ja haigestumiste ennetamisega ning esmaabi andmisega.

Kui lapsevanem ei anna luba oma lapse tervise kohta andmeid töödelda või mõõta tema kehatemperatuuri termokaamera abil, peab ta kirjalikutl kinnitama, et laps on terve, siis laps siseneb kooli teise ukse kaudu.

Kahtluste puhul lapse tervisele annab hinnangu med.töötaja.

Termokaamera läbimise kord:

  • sissepääs toimub peaukse kaudu;
  • termokaamera on paigaldatud peafuajees 1.korrusel;
  • fuajeess on eraldatud koridor piirlintide abil, mis välistab võimalust termokaamerat vältida.
  • kõik sisenejad läbivad koridori
  • kui termokaamera annab häiresuignaali, siis inimene, kellele termokaamera reageeris, peab viivitamatult pöörduma med.töötaja poole kehatemperatuuri teistkordseks mõõtmiseks.

Palume säilitada rahu, kannatlikkust ja mõistmist, loodame mõistvale suhtumisele-kooli terve atmosfääri säilitamises on huvitatud kõik.

Lugupidamisega,

Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasium.