UNESCO koolide rahvusvaheline koostöö.

1.-2.novembril 2018 Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasiumi esindajad osalesid  UNESCO koolide koostöö raames toimunud VI rahvusvahelisel teaduslik-praktilisel õpilaste ja tudengite konverentsil "Kõrgtehnoloogiad ja ökoloogia" Sankt-Peterburis. Meie gümnaasiumi esindajateks olid 12.klassi õpilased Aleksandr Kraizmer ja Andrei Lebedev ning UNESCO gümnaasiumi töörühma liige vene keele õpetaja Marina Ditina.

uudis20181105 6

Esimesel konverentsi päeval meie kooli esindajad esinesid ettekandega "Eesti rohelised koolid. Mediaplatvormid ja digitehnoloogiad", teisel konverentsi päeval toimus aga meie  grupi ametlik  kohtumine Peterburi Lütseumi nr 179 õpilastega, kus meie kooli esindajad jutustasid meie gümnaasiumist ning esinesid slaidprogrammiga Eesti Vabariigist.

Täname projekti "UNESCO koolid" Eestis koordinaatoreid Viktoria Rudenkot ja Gedi Siimensoni konverentsil osalemiseks kutse eest, suur tänu ka konverentsi korraldajatele Peterburi Lütseumi nr 179 ja Venemaa Tehnoloogia Ülikooli MIERA esindajatele reisi korraldamise ja teaduslik-praktilise konverentsi kõrgel tasemel korraldamise eest.