5.klasside projektinädal “Minu mustamäe”.

Projekti “Minu Mustamäe” kolmas päev oli põnev ja sündmuste rohke. Integreeritud vene keele ja kirjanduse tunnis 5.b klassi õpilased said teada , mis on kiri. Nad õppisid eristama isiklikke ja ametlikke kirju, leidma kohustuslikke kiraj osi. Õpilased lõid oma kirju eesti kooli sõpradele. Õpilased töötasid rühmades, kuulasid oma klassikaaslasi- lõid nad stiliseeritud lehel oma kirju, mis nüüd kaunistavad meie Mustamäe sümboli-männipuud.

5.a klassi õpilased vene keele ja kirjanduse tundides töötasid oma ajakirja „Minu Mustamäe“ loomise kallal. Iga õpilane proovis ajakirjaniku, artikli autori, illustraatori, peatoimetaja rollis. See oli vahva ja huvitav!“

Eesti keele, loodusõpetuse ja eesti kirjanduse tundides õpilased tutvusid E.Vilde, J.Sütiste ja A.H.Tammsaare elu ja loominguga, lugesid nende jutte ja tegid illustratsioone. Veel oli põnev vaadata meie vilistlase Polina Linovitskaja videofilmi Tallinna tänavatest, mis kannavad kirjanike nimesid. Oli tore näha tuttavaid kohti Mustamäe valsi saatel ja kaasa laulda. Veel uurisid õpilased ka loodust: nad vaatasid , mis puud kasvavad Vilde teel ja tegid gerbaariumi nende puude lehtedest, mis kasvavad Vilde tee piirkonnas. Vilde, Sütiste ja Tammsaare teed olid märgistatud ka kaardil, kuhu kinnitati ka kirjanike portreed ja väike elulookirjeldus.

IMG 6612