Meie õpilased ÜRO assamblee noorte simulatsioonil.

9.märtsil 2018 meie kooli õpilased osalesid ÜRO assamblee noorte simulatsioonil.11. klassi õpilased Juri Geiman, Martin Müürisep ja Andrei Lebedev osalesid erinevate komisjonide töös ja arutasid komisjonide koosolekutel tulevase meediatööstuse tulevikku , kaitsesid inimõigusi, kusjuures esindasid riiki, mille said endale loosimise käigus.

Juri Geiman esindas Brasiiliat, Martin Müürisep ja Andrei Lebedev esindasid Israeli. Töö komisjonides kestis kuni 7 tundi.
Juri Geiman, esindades Brasiiliat,arutas, mida tuleks teha , et meediainfo oleks aus ning teisi küsimusi.Martin Müürisep ja Andrei Lebedev esindades Israeli
püstitasid temaatilisi protseduure inimõiguste rikkumise võitlemise vastu ning arutasid  laste ja naiste kaitsmise võimalusi vägivalla eest. Arutelu käigus komisjoni liikmed võtsid resolutsiooni vastu , mille  hiljem peaassambleel kaitsesid. õpilastel oli huvitav osaleda ÜRO assamblee noorte simulatsioonil ning teada saada , kuidas seal töö käib ning vahetada kogemusi oma eakaaslastega teistest koolidest. ÜRO assamblee noorte simulatsiooni korraldamisega tegeleb UNESCO  Eesti rahvuskomisjon ja heategevuslik organisatsioon MONDO.

20180309 un